Afgørende opgør i kampen om avancement

- 06/02/18

I morgen, onsdag, venter et utroligt vigtigt opgør i VELUX EHF Champions League på udebane mod hviderussiske HC Meshkov Brest. Kampen starter kl. 18.00 og kan følges direkte på DR2.

Håbet om videre avancement i Champions League turneringen afhænger i høj grad af morgendagens kamp. Med en sejr er vi helt med i spillet om en plads i knockoutfasen, mens det med et nederlag vil være mere end ualmindeligt svært at sikre en billet videre.

Der resterer fire gruppekampe, og vi ligger i øjeblikket sidst i Gruppe B med fire point – det er tre færre end morgendagens modstander, der er placeret på sjettepladsen, som lige netop giver adgang til videre avancement.

Vigtigheden af kampen i morgen er derfor ikke til at tage fejl af. Det hviderussiske mandskab er dog langt fra nogen nem størrelse, og holdkortet er fyldt med kvalitetsspillere.

Heriblandt kan den kroatiske målmand Ivan Pesic, der var med til EM i sidste måned bl.a. nævnes. Det samme gælder venstre back Pavel Horak, som var med på det tjekkiske hold, der overraskede alt og alle ved slutrunden. Serbiske Petar Djordjic og Rastko Stojkovic står tilsammen for 73 mål indtil nu i Champions League sæsonen, hvor de har været de førende profiler for Brest.

Derudover er den tidligere KIF-spiller Konstantin Igropulo også en del af holdet. Som et udpluk af navnene viser, er det altså et rigtigt kompetent mandskab, vi står overfor i morgen. Det viser resultatet af deres kamp i sidste uge også, hvor de i SEHA League spillede 25-25 mod sidste sæsons Champions League vindere, RK Vardar. At hente point bliver derfor yderst vanskeligt, men vi har hårdt behov for sejren og vil naturligvis kæmpe med næb og klør for de to point.

Det skal vi oven på en weekend, der bød på en tredjeplads ved Santander Final4. Denne kom i hus efter en sejr på 30-27 over Ribe-Esbjerg i søndags. Det var en kamp, hvor Martin Larsen og Janus Smarason sad over med småskader, og de vil begge blive testet op til kampstart i morgen. Sebastian Barthold vil ikke være med til kampen i morgen, da han fortsat døjer med knæproblemer.

Skal vi have en sejr med hjem fra Hviderusland, vil det kræve en toppræstation. En toppræstation, vi tidligere i turneringen har vist, vi er i stand til, og det vil vi vise igen i morgen på en svær udebane.

Kampen starter kl. 18.00 i morgen, onsdag, og kan følges direkte på DR2 fra kl. 17.50.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere