Afklapsning, så det kan mærkes mod mægtige Barcelona

- 15/03/15
Stjerneholdet FC Barcelona havde spansk røret fremme fra kampens start, og i løbet af fem minutter stod det klart, at det ville blive en meget vanskelig kamp for Jesper Jensens unge mandskab.

FC Barcelona kørte bare derudad, og vi måtte lægge ryg til et historisk stort nederlag i knock out-kampene i Champions League: 31-11 efter 16-5 ved pausen.

Vi troede ganske enkelt ikke selv på mulighederne og spillede os hele tiden ind i deres garderhøje midterforsvar, hvor vi ikke havde en chance for at komme igennem. Vi kom til dårlige afslutninger, og den spanske landsholdskeeper Perez de Vargas stod i vejen for det hele.

Det store publikum i Jutlander Bank Arena bakkede flot op kampen igennem, men fakta stod ikke til at ændre. Det blev en afklapsning af de store.

-  Vi kan kun lægge os ned og sige undskyld for vores præstation. Det gælder os alle - både trænere og spillerne. Vi må hver især se os selv i spejlet, ruske op i os selv og tro noget mere på vores egne evner. Vi ved, at vi kan gøre det bedre. Vi skal tage til Barcelona næste weeekend og vise, at vi kan gøre det bedre, og så kan vi bruge onsdagens udekamp i Odder til - forhåbentligt - at banke selvtillid ind på holdet igen, siger Jesper Jensen.

- Vi spillede sæsonens bedste kamp, og vi ved godt, at resultatet er ikke udtryk for den reelle forskel på de to hold. Vi er glade for sejren, og vi er klar til de kommende opgaver i Champions League, sagde Xavier Pascual, FC Barcelonas træner, efter kampen.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere