Aggefors forrygende i målet i sejren i Tønder

- 23/12/16
Det blev til en arbejdssejr på 28-22 på den vanskelige udebane i Tønder, og sejren betyder, at vi går til jule- og VM-pausen på førstepladsen i 888ligaen. 

Sejren kom i hus på en aften, hvor vi var uden de tre skadede spillere, Søren Westphal, Arnor Atlason og Patrick Wiesmach. 

Den svenske landsholdsmålmand Mikael Aggefors fandt igen storspillet frem  - og efter i 17 kampe i 888ligaen har vi opnået 28 point efter kun tre nederlag. 

Aggefors så ikke de tre første mål, der røg ind, men derefter lukkede han af - uanset, hvor skuddene kom fra. En enkelt gang overlod han målet til U 18-keeperen Rasmus Thomasberg Poulsen. Et straffekast efter 10 minutter i 2. halvleg, og det nappede han flot. 

1. halvleg var tæt. Fra 5-5 gik vi til føring på 8-5, men gik så i stå igen, og hjemmeholdet bragte sig foran 9-8 - den sidste føring til dem i resten af kampen. 

Sander Sagosen havde det svært i 1. halvleg med et mål på otte forsøg. 

Det var også tæt i det første kvarter af 2. halvleg, hvor vi var i front hele tiden, men ikke formåede at trække af, før i de sidste 10 minutter. Det gjorde vi så til gengæld med maner. Hjemmeholdet  kunne ikke score, og vi trak fra til en sikker sejr på 28-22.

En sejr, hvor Aggefors gik forrest sammen med Simon Hald, Chris Jørgensen og Martin Larsen, men hvor alle ydede en flot fighterindsats.

Næste opgave er Santander Final4 i Aalborg i weekenden 4.-5. februar, og onsdag 8. februar kommer de danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg på besøg i Jutlander Bank Arena. Du kan allerede sig dig billet til kampen her på hjemmesiden. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere