Allerede godt én million seere efter kun seks uger af sæsonen

- 14/10/13
Kun seks uger inde i sæsonen har 1.053.000 tv-seere fulgt vores kampe i den hjemlige liga og i Champions League, og i denne uge følger endnu to tv-kampe. 

Det sker, når vi nu på onsdag kl. 19.15 spiller næste kamp i Champions League på udebane i Velenje i den nordlige del af Slovenien. Kampen vises direkte på DR 3, og på lørdag 19. oktober blænder TV 2 op direkte fra Gigantium, når vi møder Århus Håndbold i ligaen. 

- Vi har indtil videre kun spillet tre ud af minimum 10 kampe i Champions League, og de bliver alle vist direkte på tv. Dertil kommer endnu en række af vores liga-kampe på tv, så vi glæder os over de flotte tal med mange seere. Det gavner klubbens image og er ikke mindst til gavn for de samarbejdspartnere, der har eksponering på vort spilletøj og til tv-kampene i Gigantium, siger direktør Jan Larsen. 

- Det er klart, at deltagelsen i Champions League giver ekstra eksponering, og vi bliver i denne sæson en af de mest eksponerede klubber i den danske sportsverden, og det er stolte over, når vi tænker på, at vi kun har eksisteret i knap tre år, siger Jan Larsen.  


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere