​Alvorlig skade til Andreas Holst

- 28/02/19
 
I sidste uges sejr over TTH Holstebro måtte Andreas Holst udgå med en skade. En MR scanning har nu vist, at der ikke kun er tale om en fiberskade, men at skaden er meget værre end først antaget.

Han har overrevet flere muskler i baglåret. Det kræver en operation og efterfølgende en forventet pause på mellem 9 og 12 måneder.
 
- Det gør ondt helt inde i maven, at han igen skal igennem en lang pause. Det er samtidigt et stort slag for holdet, at vi skal undvære vores topscorer. Vi vil nu gøre alt, hvad vi kan, for at bakke ham op i denne svære tid, og så håber vi at have Holst tilbage på banen til anden halvdel af næste sæson, siger Direktør Jan Larsen.
 
- Jeg følte, at verden faldt sammen omkring mig, da jeg fik resultatet af scanningen. Jeg har været inde i en rigtig god periode spillemæssigt, så dette er virkelig et hårdt slag for mig. Der venter uden tvivl en svær periode foran mig, og nu skal jeg have lidt tid til at komme til mig selv. Derefter er jeg klar til at se fremad og arbejde benhårdt for at komme tilbage på banen, siger Andreas Holst.
 
Han bliver dermed den seneste i rækken, som vi desværre må skrive på listen af langtidsskadede spillere. Foruden Andreas Holst tæller listen også Søren Westphal, Buster Juul og Knud Ronau.  
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere