​Anden DM-finale står for døren

- 07/06/21

Tirsdag aften gæster vi Bjerringbro-Silkeborg til anden DM-finale i HTH Herreligaen og med en sejr eller uafgjort kan vi sikre os det danske mesterskab. Kampstart er kl. 20.00, og du kan følge med direkte på TV2 Sport.

Finaleserien startede i Aalborg i onsdags, og efter en hæsblæsende første finale sikrede vi os en sejr på 37-34. – og vi gav os derfor det bedst mulige udgangspunkt.

Denne gang er det så JYSK Arena, der danner ramme om DM-finalen, hvor der er lagt op til endnu et kæmpe finalebrag.

I indeværende sæson måtte vi se os slået på udebane mod BSH i grundspillet. Seneste knockout-kamp på udebane mod midtjyderne var tilbage i maj 2019, hvor vi sikrede os videre avancement fra semifinaleserien med en sejr på 34-32.

Der venter uden tvivl en stor udfordring, men vi går benhårdt efter sejren i Silkeborg. En sejr, der samtidigt vil betyde, at vi kan kalde os Dansk Mester for tredje sæson i træk. Uafgjort vil også være nok for os, mens et nederlag vil betyde en tredje og altafgørende kamp i Jutlander Bank Arena.

Der er desværre ikke adgang for udeholdets fans til opgøret. Du kan i stedet følge vores jagt på DM-titlen direkte på TV2 Sport.  
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere