​Anden sejr på to dage i Norge

- 11/08/18

For anden dag i træk hev vi en sejr i land på træningslejren i Norge – denne gang var det værtsbyen Drammen vi slog med slutcifrene 25-30 efter pauseføring på 14-19.

Det var alt i alt en rigtig godkendt indsats i dagens kamp, hvor vi efter en flot første halvleg gik til pause med en komfortabel føring på 14-19.

Vi kom lidt dårligt ud fra omklædningsrummet efterfølgende og for mange tekniske fejl og brændte afslutninger lod hjemmeholdet komme med i kampen igen.

Herefter fik vi dog taget kontrol over kampen igen. Vi fik mere styr på vores angrebsspil, og i forsvaret gik vi over og spillede 5-1, som fungerede godt for os.

Om kampen siger cheftræner Stefan Madsen:

- Hvis vi tager de første 10 minutter af anden halvleg væk, så var det en rigtig fin indsats. Vi stod godt i forsvaret og spillede med god aggressivitet – så alt i alt var det yderst godkendt.

Cheftræneren er da også tilfreds med de to kampe i Norge.

- Jeg synes, vi har fået et fint udbytte af træningslejren her i Norge. Vi har fået to sejre og prøvet nogle ting af. Nu står den på hygge resten af dagen, inden turen går hjem til Aalborg i morgen, slutter Stefan Madsen.

René Antonsen måtte igen i dag se til fra bænken med en småskade.

Mens gårsdagens kamp markerede et gensyn med sit gamle mandskab for Sebastian Barthold, så var dette i dag tilfældet for modstanderholdets cheftræner. Det er nemlig ingen ringere end et af medlemmerne af Aalborg Håndbolds Hall of Fame, Kristian Kjelling, der står i spidsen for Drammen.
 
I næste uge venter de sidste to testkampe, inden det går løs for alvor. Først møder vi Skanderborg på tirsdag 14. august i en kamp, der spilles i Vodskov, inden vi på fredag 17. august slutter med pre-season braget i Jutlander Bank Arena mod Paris Saint-Germain – køb billet til denne kamp lige her.
 

Aalborg Håndbold målscorere:

Ómar Ingi Magnússon 8, Mark Strandgaard 4, Jesper Meinby 3, Magnus Saugstrup 3, Henrik Møllgaard 2, Buster Juul 2, Tobias Ellebæk 2, Andreas Holst 2, Sebastian Barthold 2, Janus Smarason 1, Aleksander Selmar 1.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere