Andenpladsen kan og skal sikres i aften mod Ribe-Esbjerg

- 11/03/15
Det er to mandskaber, der har meget på spil, når de kl. 19.30 i aften løber på banen i Jutlander Bank Arena i næstsidste runde af grundspillet i Boxer Herreligaen.

Vi skal vinde for at sikre os andenpladsen og dermed få to point med over i slutspillet, mens gæsterne fra Esbjerg efter en flot sæson kæmper for en plads i slutspillet.

Begge hold er stærke i defensiven og har gode målmænd. Derfor kan vi få en ikke særlig målrig kamp præget af fysik.

Vi vandt 26-24 i Esbjerg i november - efter en tæt kamp, der først blev afgjort til allersidst.

Cheftræner Jesper Jensen er klar over, at især angrebsspillet skal forbedres i forhold til de seneste kampe for at sikre de to point i aften. Det usikre spil med mange fejl til følge har givet modstanderne mange kontraer i de seneste kampe, og det skal undgås i aftes. Til gengæld skal vi selv være klar til at slå konytra, når mulighederne byder sig.

Ribe-Esbjerg HH har en af ligaens bedste målmænd i unge Sebastian Frandsen, og deres midterforsvar styres af René Antonsen, tidligere Aalborg-spiller, og Rasmus Bertelsen. Fodrappe Mathias Helt er dirigenten i angrebet med unge Jacob Holm og Morten Nyberg på de to backs. Troels Jørgensen er også en farlig skytte fra venstre back, og desuden har holdet to meget scoringssikre og hurtige fløje i Morten Vium og Pelle Schelling.

Jesper Jensen må undvære Olafur Gustafsson, mens der er tvivl om Martin Larsen på grund af problemer med skulderen.

Kampen er kl. 19.30 og dømmes af Daniel Krause-Kjær og Nicklas Mark Pedersen.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere