Andreas Flodman skifter til Aalborg Håndbold

- 19/01/22
Den 28-årige højrefløj skifter efter indeværende sæson til Aalborg Håndbold på en toårig aftale.
 
Den svenske fløj skiftede fra Alingsås til den danske liga i 2018 og har de seneste fire sæsoner tørnet ud for KIF Kolding. Nu rykkes teltpælene altså længere mod nord.
 
Andreas blev i sidste sæson af Håndbold Spiller Foreningen kåret som bedste på sin position, som den mest scorende højrefløj i sæson 2020/21. Han har indtil videre scoret 402 mål siden sin ankomst i 2018. 
 
“Efter fire gode år i Kolding er jeg nu klar til nye udfordringer og ser det som et skridt op i min karriere. Da muligheden bød sig, var det derfor ikke et svært valg, og jeg glæder mig til at udvikle mig endnu mere som håndboldspiller. Det er altid fedt at være på besøg i Sparekassen Danmark Arena, og jeg glæder mig til at trække den røde trøje over hovedet og repræsentere hjemmeholdet foran de mange fans”, udtaler Andreas Flodman.
 
Også direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, glæder sig over tilgangen:
 
“Vi har fulgt Andreas i flere år, og han har gjort det rigtig godt i Kolding. Han er en utrolig dygtig spiller med spidskompetencer specielt i kontraspillet. Vi glæder os til at byde ham velkommen i klubben til sommer,” siger Jan Larsen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere