Andreas Palicka - en profil er stemplet ind i Aalborg Håndbold

- 07/08/15
Han er hurtig og reaktionsstærk, han har erfaringen og udstrålingen. Kombinér det med et ægte vinder-instinkt, så giver det et retvisende billede af Aalborg Håndbolds nye målmand, Andreas Palicka, 29-årig svensker, der har valgt at fortsætte karrieren i det nordjyske efter syv meget succesrige år i storklubben THW Kiel, hvor det blev til 16 titler.   En stor profil er stemplet ind i Aalborg Håndbold.  
 
- Hvad glæder du dig mest til ved skiftet til Aalborg Håndbold – og hvorfor?? 

- Efter syv sæsoner i Kiel ønskede jeg at prøve noget nyt i min karriere. Jeg havde kun hørt godt om klubben og byen. Det var derfor en let beslutning for mig og min familie, at Aalborg Håndbold var det perfekte sted at spille de kommende år. Jeg ser frem til at spille med i toppen af ligaen og vinde titler med Aalborg Håndbold samtidig med, at vi bygger et stærkt hold op med mange unge spillere, siger Andreas Palicka. 
 
- Hvorfor blev du håndboldspiller, og hvordan begyndte det hele? 

- Min søster spillede håndbold, og jeg var i hallen for at se hende spille. Efter hendes kamp var der en drengekamp, så sagde jeg til min far, at jeg ville spille på det hold. Og sådan blev det!!! Min karriere er gået over H43 i Lund, Redbergslids IK og THW Kiel, og nu glæder jeg mig helt vanvittigt til de første betydende kampe for Aalborg Håndbold. 
 
- Du bud på top 3 i herreligaen -  efter slutspillet?? 
 
  1. Aalborg Håndbold. 2. KIF Kolding København 3. Bjerringbro-Silkeborg
- Hvad laver du, når du ikke spiller håndbold?
- Jeg er sammen med min familie og rejser gerne.

Andreas Palickas næste opgave og første optræden i Jutlander Bank Arena bliver fredag 14. august, når vi møder KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg i Jutlander Bank Cup.
Du kan købe billetter på www.aalborghaandbold.dk
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere