Anføreren forlænger med Aalborg Håndbold

- 12/04/19
 
Kaptajnen René Antonsen har sat sin underskrift på en ny aftale med Aalborg Håndbold. Det betyder, at han nu er på kontrakt i klubben frem til sommeren 2021.
 
27-årige René Antonsen nærmer sig 200 kampe i Aalborg-trøjen, og direktør Jan Larsen er yderst tilfreds med kontraktforlængelsen med en af kulturbærerne.
 
- René er uhyre vigtig for klubben. Han går forrest som anfører og sætter et godt eksempel hver eneste dag – vi har behov for folk med en vilje som ham. Derudover er han også en vigtig sportslig brik for os, og det glæder mig derfor rigtig meget, at vi også får ham at se i Aalborg-uniformen de kommende år, siger Jan Larsen.
 
For en lille måned siden kunne René løfte pokaltrofæet, og netop dette har været en af årsagerne til, at han nu har forlænget med yderligere et år.
 
- Jeg stortrives i min rolle på holdet. Jeg er her for at vinde titler, og det ved jeg gør sig gældende hos alle i klubben. Vi har et spændende mandskab, og jeg glæder mig til fortsat at skulle kæmpe med om titler til klubben, som jeg brænder for, og ikke mindst alle vores fantastiske fans, siger anfører René Antonsen.

Skal du være ejeren af kaptajnens specialtrykte og signerede '2021-trøje'? Du har mulighed for at byde på trøjen via vores auktionsside. Auktionen på trøjen slutter søndag aften kl. 21.00.

Meinby og Selmar stopper i Aalborg Håndbold til sommer
 
I samme omgang siger vi farvel til Jesper Meinby og Aleksander Selmar, der begge stopper i Aalborg Håndbold efter indeværende sæson.
 
- Meinby og Selmar har begge gjort et forrygende stykke arbejde for Aalborg Håndbold, som vi har sat, og fortsat sætter, stor pris på. Vi håber at slutte sæsonen på fortrinlig vis i fællesskab og ønsker dem derefter al mulig held og lykke med de kommende udfordringer, siger Jan Larsen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere