Arnór Atlason forlænger til 2023

- 28/12/20

36-årige Arnór Atlason har underskrevet en 2-årig kontraktforlængelse, og han fortsætter dermed i rollen som assistenttræner i Aalborg Håndbold frem til sommeren 2023.
 
Han stoppede sin aktive karriere i 2018, og han har sidenhen fungeret som assistenttræner – og det har været med stor succes. To danske mesterskaber, en pokaltitel og to Super Cup-titler er det således blevet til.
 
På bænken har han dannet makkerpar med cheftræner Stefan Madsen, der tidligere på året ligeledes forlængede sin kontrakt frem til sommeren 2023. Det er derfor også en særdeles tilfreds direktør, der glæder sig over at have den succesfulde trænerduo på plads de kommende sæsoner.
 
- Jeg er meget glad for, at Arnór fortsat skal være en del af Aalborg Håndbold. Han har en kæmpemæssig erfaring fra sin aktive karriere, og det er noget, alle spillere nyder godt af. Derudover supplerer han også Stefan på fornem vis, og jeg er derfor yderst tilfreds med, at vi kan bibeholde en så stærk duo på trænerbænken, siger direktør Jan Larsen.
 
Om kontraktforlængelsen siger hovedpersonen selv:
 
- Jeg har det rigtig godt i Aalborg Håndbold, og mit samarbejde med Stefan fungerer upåklageligt. Udenfor banen trives min familie også på bedste vis, og det er derfor den optimale situation, jeg befinder mig i. Jeg lærer fortsat og glæder mig til at udvikle mig yderligere som træner, mens jeg også ser utrolig meget frem til flere spændende udfordringer med Aalborg Håndbold, siger Arnór Atlason.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere