Arnór: Jeg er positivt overrasket

- 07/09/18

Sæsonen er nu for alvor i gang, og vi har taget en snak med vores nye assistenttræner Arnór Atlason om sæsonstarten og hans nye tid udenfor stregerne.

I næsten 15 år har Arnór huseret på håndboldbanen i sin professionelle karriere. Det stoppede dog efter sidste sæson, og han er nu i stedet fortsat i klubben som assistenttræner.

Det har derfor været en noget anden opstart end han er vant til – men dog en rigtig god én.

- Der har selvfølgelig været mange nye ting at forholde sig til, men indtil nu har det kun været positivt og virkelig fedt. Det har været en nem overgang. Jeg har kendt det hele – klubben, drengene og selvfølgelig Stefan, siger Arnór Atlason og fortsætter: Der har været masser af nye ting at lære, og jeg kunne ikke tænke mig en bedre mand end Stefan til at hjælpe mig i min nye rolle.

Selvom han har været vant til at konkurrere på banen, så savner han ikke tiden som aktiv, selvom håndbolden igen for alvor ruller.

- Jeg er virkelig glad for min beslutning og er fuldt ud afklaret med, at min aktive karriere er ovre. Jeg har fået det ud af det, som jeg skulle. Nu fokuserer jeg i stedet på mit nye område, og det er nok også gået op for mig, hvor privilegeret jeg har været.

På trods af Arnór er afklaret omkring sin nye rolle, så har det alligevel overrasket ham, hvor godt han befinder sig i den.

- Jeg vidste godt, jeg var klar til at tage springet. Men alligevel er jeg faktisk positivt overrasket over, hvor interessant og sjovt det er i min nye rolle. Jeg havde egentlig frygtet lidt, jeg måske ville savne at spille selv, men sådan har det slet ikke været. Det har været virkelig fedt at komme i gang og være fuld beskæftiget med forberedelserne til alle kampene.

Sæsonen har indtil nu budt på tre betydende kampe, der alle er endt med sejr. Det har dermed været den start, Arnór havde håbet på.

- Det har været lige efter bogen indtil nu. Vi har vundet alle kampe og spillet fint. Samtidigt er jeg glad for vores udtryk på banen, hvor vi har leveret nogle koncentrerede indsatser. Vi har bragt nogle fokuspunkter i spil, som drengene har været dygtige til at efterleve. Det fortjener stor ros, og det er en god følelse at stå med, slutter Arnór Atlason.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere