Aron K. : Vi er klar til "Dødens pulje"

- 01/01/70
Der gik ikke mange timer efter sidste dommerfløjt i aftes, før eksperterne havde givet vores slutspilspulje tilnavnet "Dødens pulje". Aalborg Håndbold, Skjern Håndbold, GOG og KIF Kolding København.

Cheftræner Aron Kristjansson:

- Vi er klar til "Dødens pulje". Vi har skabt os et udgangspunkt ved at have de to point med over fra grundspillet, og jeg tror, det bliver en rigtig tæt pulje, hvor holdene vil besejre hinanden på kryds og tværs. Vi skal præstere på højeste niveau som hold og finde det fundament, der har sikret os førstepladsen i grundspillet. Det bliver nogle spændende kampe, og tilskuerne i Jutlander Bank Arena kan godt begynde at glæde sig til tre spændende kampe i slutspillet.

Vi indleder slutspillet søndag 9. april kl. 17.15 i Sydbank Arena i Kolding mod KIF Kolding København.

Derefter følger hjemmekampen mod GOG søndag 16. april kl. 20.00. 

De fire sidste kampe i slutspillet planlægges mandag eller tirsdag i næste uge. Kampenes placering  afhænger af, om BSV og GOG  i den kommende weekend sikrer sig videre deltagelse i henholdsvis Champions League og EHF Cuppen her i weekenden.

Du kan allerede nu sikre dig billet til hjemmekampen mod GOG her på www.aalborghaandbold.dk, ligesom du kan varme op med spisning i Carlsberg Cafeen - køb også på www.aalborghaandbold.dk

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere