Aron K.: Vi er klar til "Dødens pulje"

- 30/03/17
Der var ikke gået mange minutter efter sidste dommerfløjt i aftes, før eksperterne havde døbt vores slutspilspulje "Dødens pulje": Aalborg Håndbold, Skjern Håndbold, GOG og KIF Kolding København.

Cheftræner Aron Kristjansson:

- Vi er klar til "Dødens pulje". Vi har skabt os selv et godt udgangspunkt ved at få to point med over fra grundspillet, men det bliver en meget tæt pulje, hvor jeg forudser, at holdene vil besejre hinanden på kryds og tværs. Vi skal præstere på minimum det niveau, vi har vist i de bedste kampe, vi har spillet indtil videre - og helst endnu bedre for at  sikre os adgang til semifinalen. Vi har skabt et godt fundament på holdet, så jeg er fortrøstningsfuld. Vi glæder os til de seks kampe, og tilskuere i Jutlander Bank Arena kan også godt begynde at glæde sig til tre spændende hjemmekampe.

Første kamp i slutspillet er søndag 9. april kl. 17.15 i Kolding mod KIF Kolding København, mens vi møder GOG i første hjemmekamp søndag 16. april kl. 20.00.

Placeringen af de sidste fire kampe i slutspillet afhænger af, om BSV og GOG her i weekenden kvalificerer sig til videre deltagelse i henholdsvis Champions League og EHF Cuppen.

Det betyder, at Dansk Håndbold Forbund fastlægger kampene mandag eller tirsdag i næste uge.

Du kan allerede nu sikre dig billet til hjemmekampen mod GOG her på www.aalborghaandbold.dk, ligesom du kan varme op med spisning i Carlsberg Cafeen før kampen - bestilling sker også på www.aalborghaandbold.dk

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere