Aron Kristjansson: Nu er det vores tur...

- 02/02/17
Cheftræner Aron Kristjansson har tjekket i klubbens pokalskab: Der er plads til en pokaltitel, og den skal sikres ved weekendens Santander Final4 i Gigantium.

Inden da er Aron Kristjansson og spillertruppen i gang med de sidste forberedelser på halgulvet. Detaljer i spillet rettes til og finpudses. Man fornemmer stemningen. Koncentration og fokus. Der lades op til topbrag med masser af tilskuere på lægterne i Gigantium.

Første stop mod pokaltitlen er lørdag kl. 16.10, når vi møder Skjern Håndbold i semifinalen. Kl. 14.10 mødes Bjerringbro-Silkeborg i den anden semifinale. Finale og kamp om 3.-4. pladsen søndag i Gigantium.

- Nu er det vores tur. Vi skal have pokaltitlen til Aalborg for første gang. De to semifinaler tegner meget åbne, så vi skal spille op til vores absolut bedste. Jeg tror ikke, vi kan overraske hinanden med noget. Det gælder om at være bedst på dagen, spille og fighte bedst.

Det er godt to måneder siden, vi mødte Skjern på udebane i 888ligaen. Da tabte vi 31-28 efter en meget tæt kamp.

Siden da har Skjern suppleret truppen med den serbiske målmand, Tibor Ivanesevic, som kæmper om pladsen i målet med Søren Pedersen og Magnus Dahl.

Skjerns bagkæde udgøres primært af Lasse Mikkelsen, Markus Olsson og Kasper Søndergaard, suppleret af Daniel Svensson og Cornelius Kragh. Bjarte Myrhol og Thomas Klitgaard er indpiskere i forsvaret og huserer på stregen. På fløjene de to hurtigløbere René Rasmussen og Bjarke Christensen.

Skjern Håndbold tog pokalen med hjem til det vestjyske, da der for to år siden var Final4 i Gigantium sidst. Efter finalesejr over TTH Holstebro, som vi desværre tabte til i semifinalen.

De to dommere i semifinalen mod Skjern er Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen.

Du kan fortsat nå at sikre dig billet til Santander Final4 her på www.aalborghaandbold.dk


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere