Aron Kristjansson stopper i Aalborg Håndbold til sommer af private årsager

- 26/02/18

Cheftræner Aron Kristjansson stopper samarbejdet med Aalborg Håndbold af private årsager, og han flytter hjem til Island efter indeværende sæson. Aftalen løb ellers frem til sommeren 2019.
 
- Vi er selvfølgelig utrolig kede af at miste Aron som cheftræner. Vi har været og er fortsat rigtig glade for samarbejdet. Han er dedikeret, målrettet, vellidt i klubben og ikke mindst dygtig. Det viste han også i første sæson, hvor han førte holdet til DM-titlen. Det er derfor en stor trænerkapacitet, vi siger farvel til. Men samtidigt har vi forståelse for Arons ønske om at flytte hjem med familien, siger direktør Jan Larsen.
 
- Jeg har haft en fantastisk tid i Aalborg Håndbold, og det har derfor ikke været noget nemt valg. På den anden side er det familien, der kommer i første række, og jeg er glad for at være kommet til enighed med klubben, siger cheftræner Aron Kristjansson. Min dedikation og målrettethed i Aalborg Håndbold er dog langt fra ovre. Jeg vil arbejde hårdt på at slutte godt af og skaffe medaljer til klubben og dens mange trofaste fans, slutter Aron Kristjansson.
 
Aalborg Håndbold forventer at præsentere en ny cheftræner indenfor nærmeste fremtid.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere