Bagersted: Glæder mig helt vildt til at spille i Aalborg på lørdag

- 17/03/16
Det er snart to år siden, Jacob Bagersted spillede sin sidste kamp for Aalborg Håndbold. På lørdag kl. 18.30 løber han igen på banen i Jutlander Bank Arena iført sin grønne Magdeburg-trøje - den kommende halvanden time er han "fjende" og vil kæmpe for at få sejren i EHF hjem til sin tyske klub.

- Jeg glæder mig helt vildt til at spille i Jutlander Bank Arena igen. Det vækker helt specielle minder om tre fantastiske sæsoner i Aalborg med både DM-guld og sølv, og det bliver en underlig fornemmelse for mig at løbe på banen som modstander til Aalborg Håndbold på lørdag, siger Jacob Bagersted.

SC Magdeburg har haft en ret svingende sæson i Bundealigaen og er p.t. på 10. pladsen uden mulighed for at avancere til pladserne, der giver europæiske deltagelse næste sæson. Manglen på resultater kostede tidligere på sæsonen islændingen Geir Sveinsson trænerjobbet i klubben.

Bagersted og co. var også i aktion i aftes i Bundesligaen, hvor de med en udligning af højre backen Andreas Rojewski i allersidste sekund sikrede sig uafgjort 28-28.

Michael Damgaard scorede fem mål, Bagersted et enkelt. På holdet er desuden den tidligere Aalborg-målmand, Jannick Green.

Det tyske hold har allerede sikret sig videre deltagelse i EHF Cuppen, men har brug for en sejr for at fastjholde førstepladsen i puljen. Vi er uden mulighed for at gå videre, men går alligevel efter en sejr, der vil give værdifuld selvtillid før de kommende kampe i ligaen.

Kampen spilles lørdag kl. 18.30, og dømmes af Jan Erik Leandersson og Mikael Lindroos fra Finland med Olafur Haraldsson fra Island som EHF-delegeret.

Du har fortsat mulighed for at sikre dig billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere