Bagersted: Man bliver aldrig træt af at vinde pokaler

- 29/01/13
- Man bliver aldrig træt af at vinde pokaler!!

Citat af  anfører Jacob Bagersted ved dagens pressemøde i Aarhus forud for INTERSPORT Final4 i NRGi Arena i Aarhus i den kommende weekend. Jacob Bagersted har i lørdagens semifinale mod Skjern mulighed for at spille sig i sin fjerde pokalfinale i træk.

- Det her er en af de fede kampe, og jeg ser i den grad frem til lørdagens semifinale mod Skjern. Der er dog ingen tvivl om, at det bliver en uhyre vanskelig kamp for os. Jeg vurderer chancerne til at være 50-50, siger Jacob Bagersted, der melder sig selv i topform efter den langvarige knæ-skade i efteråret.

- VM-pausen har været god for mig. Jeg nåede at spille de sidste par kampe inden VM-pausen, men formen var ikke helt i orden. Jeg har nu kunnet træne igennem her i januar, både styrke- og konditionsmæssigt, så jeg føler, at jeg er tilbage igen for fuld kraft, siger Bagersted.

Netop hjemvendt fra VM i Spanien deltog cheftræner Nikolaj Jacobsen også i pressemødet op til Final4, og han er klar med status på Kjellings og Tvedtens deltagelse i Final4.

- Det går fremad med både Håvard og Kristian, og jeg forventer klart, at de spiller begge to, siger cheftræneren, der slår vores Final4-ambitionen fast med syvtommersøm:

- Vi kommer for at vinde. Alt andet vil være en skuffelse.

Der er semifinaler lørdag i NRGi Arena i Aarhus:

Kl. 14.15  Skanderborg Håndbold - Århus Håndbold
Kl. 16.15  Aalborg Håndbold - Skjern Håndbold.

Søndag kl. 16.15: Finale.

Det er fortsat muligt at købe billetter på www.final4.dk og på www.billetnet.dkTilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere