Barud før nyt svenskermøde: Vi vinder igen

- 22/11/13
Midterforsvareren Niclas Barud er mere end klar igen, når han søndag kl. 15.00 går på banen i Gigantium til sin 61. kamp i træk for Aalborg Håndbold. Klar til at dele tæsk ud igen i midterforsvaret sammen med kollega Bagersted - også selv om det denne gang går ud over landsmændene fra Drott Halmstad.

Niclas Barud har ikke misset en eneste kamp, siden han kom til klubben sidste sommer. Det samme er for øvrigt tilfældet med Mads Mensah Larsen.

- Vi er favoritter og skal gentage sejren fra i søndags. Det betyder ikke noget specielt for mig, om det danske eller svenske modstandere. Vi skal bare vinde, så vi kommer tættere på 1/8-finalen og gøre klar til braget mod Flensburg-Handewitt næste sæson i Gigantium, siger Niclas Barud.

Der er kun en enkelt spiller hos Drott Halmstad, som Niclas Barud har spillet sammen med. Det er m¨ålmanden Robert Bladh, som han var holdkammerat med i Sävehof.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har sidste træning med holdet lørdag formiddag før kampen søndag, og her finpudses de sidste deltaljer.

Der er fortsat stor interesse for kampen, og vi forventer ca. 3.500 tilskuere. Det er fortsat muligt at købe billetter her på hjemmesiden eller i billethuset i foyeren i Gigantium før kampen.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere