Barud klar til femte finale på fem år - og til femte guld

- 07/05/14
Han satte trumf på med fire mål på fire forsøg i sejren i Skjern i søndags og var bomstærk i midterforsvaret i hele kampen. 26-årige Niclas Barud var stærkt medvirkende til, at finaleplads kom i hus, og han har i det hele taget et godt øje for finaler.

Finalen mod KIF Kolding København på fredag er Niclas Baruds femte finale på fem år - og indtil nu er det blevet til fire gange guld i de første fire forsøg. Tre gange med svenske Sävehof og én gang med Aalborg Håndbold - 26. maj i Brøndby-Hallen sidste år.  

- Jeg er i den grad klar til endnu en guldmedalje, siger Niclas Barud med et lumsk smil. Der er plads til flere medaljer derhjemme, og den oplevelse bliver man aldrig træt af. Vi har hævet vort niveau her, hvor det gælder i slutningen af sæsonen, og kan vi holde niveauet fra de to kampe mod Skjern, så tror jeg også, vi vinder guld igen.

Niclas Barud er i gang med sin anden sæson i Aalborg Håndbold og har et år tilbage af sin kontrakt. Han har spillet 91 kampe indtil videre. I sidste sæson spillede han samtlige 42 kampe, og i denne sæson har han spillet 49 ud af de 50 kampe, der er spillet. Han var ikke skadet i den kamp, han sad over i, men blev sparet.

- Vi har et godt sammenhold og et godt trænerteam, der ved, hvad der skal til, så jeg håber og tror, vi igen kan sætte KIF Kolding København på plads, siger Niclas Barud, der allerede er noteret for en del A-landskampe for Sverige.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere