Barud og Nergaard mestre i Sverige og Norge

- 15/05/12
To af vores kommende spillere, den svenske stregspiller og forsvarskrumtap, Niclas Barud, og den norske målmand, Morten Nergaard, har sat punktum i deres nuværende klubber med stor succes. 

I søndags genvandt Niclas Barud sammen sin klub, Sävehof, det svenske mesterskab med en sejr på 29-21 over Kristianstad foran godt 8.000 tilskuere i Malmö. 

Barud viste igen stor styrke i forsvarsspillet og indledte kampen med at score to mål.

I aften blev vores kommende keeper, Morten Nergaard,  den store helt for Elverum, der sikrede sig det norske slutspils-mesterskab, og han blev kåret som sit holds bedste spiller.

I Norge spiller holdene både om mesterskabet i grundspillet og i slutspillet. Haslum tog sig af mesterskabet i grundspillet, og de to hold mødtes igen i to kampe om mesterskabet i slutspillet. 

Elverum vandt første kamp i søndags på egen bane og kunne tåle at tabe med fem mål i returkampen på Haslums hjemmebane. Haslum vandt 32-27, men det var akkurat nok til, at den samlede sejr gik til Morten Nergaard og holdkammeraterne fra Elverum.

Erlend Mamelund scorede 10 mål for Haslum i sin afskedskamp, men Morten Nergaard holdt de øvrige modstandere fra afgørende scoringer og blev båret i guld-stol af sine hold-kammerater efter kampen. 

Vi ønsker de to spillere stort til lykke og glæder os til at se dem i Aalborg Håndbold-trøjen efter ferien. 
Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere