​Billetsalget til hjemmekampene i september er startet

- 19/08/21

Billetsalget til vores hjemmekampe i september er nu åbnet, og fra 1. september kan der igen spilles for en fuld Jutlander Bank Arena uden restriktioner.

September-måned byder bl.a. på sæsonens første EHF Champions League hjemmekamp, hvor vi får besøg af CL-vinderne fra 2018 i form af franske Montpellier.

Inden liga- og CL-sæsonen starter venter opstartens sidste testkamp i morgen fredag, hvor vi møder IK Sävehof – og du kan fortsat nå at købe billet hertil. Til denne kamp gælder fortsat restriktioner (som den eneste hjemmekamp i denne sæson), og du kan læse mere om disse her.

Fra 1. september ophører restriktionerne for indendørs arrangementer med siddende tilskuere, og ligakampen mod TMS Ringsted 8. september bliver derfor den første, vi kan afvikle på normalvis igen – uden krav om sektionering, coronapas, forskellige indgange mm., hvorfor der igen vil være adgang for kortholdere på sine faste pladser.

Køb billetter til vores hjemmekampe her
 


Ta’ med på udebanetur og støt drengene

I næste uge venter der også to spændende udebaneture. Først er der en titel på spil, når vi onsdag 25. august møder Mors-Thy i årets Super Cup, der spilles i Viborg. Køb din billet til denne kamp via dette link.

Søndagen efter 29. august møder vi HC Midtjylland på udebane i pokalturneringen, hvor der er en plads i kvartfinalen på højkant. Køb din billet til denne kamp her.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere