Billetter til de første ligakampe er sat til salg

- 11/08/18

Herre Håndbold Ligaen starter for vores vedkommende fredag 31. august, hvor vi hjemme i Jutlander Bank Arena får besøg af SønderjyskE. Køb billetter til den og de øvrige kampe her.

Det er den første af mange spændende kampe i den hjemlige liga den kommende sæson, hvor vi igen vil forsøge at jagte medaljer til Aalborg.

Følgende ligakampe i Jutlander Bank Arena er det nu muligt at købe billetter til:
 
  • Fredag 31. august kl. 19.30: Aalborg Håndbold – Sønderjyske
  • Onsdag 19. september kl. 19.30: Aalborg Håndbold – Skjern Håndbold
  • Lørdag 22. september kl. 15.00: Aalborg Håndbold – Nordsjælland Håndbold
  • Tirsdag 2. oktober kl. 19.30: Aalborg Håndbold – Mors-Thy Håndbold
  • Lørdag 20. oktober kl. 16.10: Aalborg Håndbold – TTH Holstebro

Kampen mod Mors-Thy var oprindeligt fastsat til onsdag 3. oktober, men den er blevet flyttet for nyligt grundet TV-rettigheder.

Foruden disse kampe er det også sikkert, at der i weekenden 6./7. oktober er europæisk håndbold på programmet, når schweiziske Pfadi Winterthur gæster Aalborg. Det endelige kamptidspunkt meldes ud, så snart det er på plads.

Du kan i øvrigt se hele vores kampprogram her.

I næste uge har vi sæsonens to sidste testkampe på programmet, inden det bliver alvor ugen efter. På tirsdag 14. august møder vi Skanderborg i en testkamp, som spilles i Vodskov, mens vi slutter af med et pre-season brag på fredag 17. august i Jutlander Bank Arena med besøg af verdensstjernerne fra Paris Saint-Germain – billetter til denne kamp kan ligeledes købes her.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere