Bittert nederlag, da Skjern scorede sejrsmålet i sidste sekund

- 14/09/11
Der var spænding og dramatik - og et bittert og ærgerligt nederlag til Skjern på 29-28 efter 15-15 ved pausen.

Ved stillingen 28-28 og med et minut tilbage blev Jacob bagersted spillet fri, men den ellers så sikre afslutter misbrugte chancen og på kampens sidste angreb lykkedes det tilbagevendte Kasper Søndergaard at tordne bolden i mål til Skjerns første point i denne sæson - og hjemmeholdets første nederlag.

Forud var gået intense minutter i slutfasen, hvor de to dommere kom i centrum, og hvor det store publikum i Gigantium kom helt op af stolene. Klimakset kom, da Kasper Søndergaard blev ramt af en ripost  efter et skud - stående langt inde i feltet. Det skete lige foran den ene dommer, der alligevel formåede at dømme indkast efterfølgende - og med denne hændelse kom dette Skjern angreb op på at vare 3 1/2 minut. Hjemmeholdet førte 28-27, da dette skete.

Et mål mere havde givetvis givet mindst uafgjort, men faktum er, at hjemmeholdet ikke formåede at score i de sidste fem minutter, hvor Kristian Asmussen var kommet på banen og havde held med fodparader.

Det blev en tæt og rodet håndboldkamp, hvor Skjern lykkedes med at stoppe al forsøg på flydende angrebsspil lykkedes, og kun takket være en stor enkeltmandspræstation af Kristian Kjelling med 13 mål, heraf ni rene, var hjemmeholdet tæt på mindst det point.

Hjemmeholdet havde kampen igennem store problemer i midterforsvaret, hvor bolden gang på gang havnede hos Thomas Klitgaard, som scorede sikkert næste hver gang.

Første halvlegs store spiller hos hjemmeholdet var venstre fløjen Jan Lennartsson, der scorede fire gange og drev gæk med sin direkte modspiller, Andreas Toudahl.

Vi har nu kun to dage til fordøje det ærgerlige nederlag, for allerede fredag kl. 19.30 er der tophåndbold igen i Gigantium Arena, når Århus Håndbold kommer på besøg.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere