​Blikket er igen rettet mod Primo Tours Ligaen

- 03/12/19

Onsdag aften gælder det den hjemlige liga, når vi drager sydpå til et møde med KIF Kolding. Kampstart er kl. 19.00.

I søndags sikrede vi os en stor skalp i VELUX EHF Champions League, hvor vi på udebane besejrede de forsvarende tyske mestre fra SG Flensburg-Handewitt.

Kort efter blev sigtekornet så indstillet mod onsdagens opgave, hvor der venter os en ny udfordring – denne gang i Kolding.

KIF Kolding har efter en dårlig start på sæsonen fundet et bedre fodfæste den seneste periode. Op til sæsonen har de haft en del udskiftning, og de har bl.a. skiftet ud på trænerposten, hvor Ulf Sivertsson er tilbage i spidsen for Kolding-mandskabet.

Efter blot et enkelt point i sæsonens første seks kampe, har de sidenhen hentet 7 point i de seneste syv ligakampe.

Det giver dem en samlet pointtotal på 8, som placerer dem på en øjeblikkelig 12. plads i Primo Tours Ligaen, hvor vi topper tabellen med 23 point.

Kigger man på tabellen, er der altså ingen tvivl om, at vi går ind til kampen som klare favoritter. Samtidigt er vi bevidste om, at der langt fra venter os nogen nem opgave i Kolding mod et hold, som har været inde i en opadgående formkurve den seneste periode.

Vi skal dog fokusere på vores eget spil, fastholde vores fine takter og sørge for at spille med høj koncentration gennem hele kampen. Gør vi det, har vi rigtig gode muligheder for at tage sejren med nordpå.

Kampen bliver ikke vist på TV, men den kan følges spil for spil på tophåndbold.dk – opgøret starter kl. 19.00.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere