​Buster Juul forlænger med Aalborg Håndbold

- 06/12/19
 
26-årige Buster Juul kom til klubben tilbage i 2013, og han har nu sat sin underskrift på en aftale, der forlænger samarbejdet frem til sommeren 2021.
 
Han er den af vores nuværende spillere med flest kampe for klubben, og venstre fløjen har i løbet af sine knap 250 kampe i Aalborg-trøjen for alvor spillet sig ind i hjerterne hos vores mange trofaste fans – og med sine mere end 700 mål har han ofte givet anledning til jubel på lægterne i Jutlander Bank Arena.
 
En knæskade holdt Buster ude i en stor del af sidste sæson, men han er nu tilbage på banen og præsterer på sit sædvanlige høje niveau.
 
- Det glæder mig virkelig at se Buster tilbage på banen, og han har siden sit comeback leveret gode præstationer. Han har efterhånden været i Aalborg Håndbold en del år, og han har klubbens DNA helt inde under huden og er derfor en vigtig spiller for os – ikke blot på banen men også i omklædningsrummet, siger direktør Jan Larsen.
 
- Jeg er meget glad for at være i Aalborg Håndbold og nyder at være tilbage på banen igen. Jeg har haft mange store oplevelser med holdet, og jeg vil kæmpe hårdt for at vinde flere titler til klubben og de mange fantastiske fans, siger Buster Juul.  

Buster Juuls eksklusive "2021-trøje" kan blive din

Den unikke trøje (som vist på billedet) med Busters autograf kan købes på vores auktionsside på Odendo lige her. Du kan byde frem til fredag 13. december kl. 21.30, hvor auktionen slutter. Trøjen er i størrelse XL. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere