Champions League-eventyret er slut: Nederlag i Barcelona

- 29/03/14
Eventyret i Champions League er slut. 1/8-finalen mod mægtige FC Barcelona blev som ventet endestationen. Favoritterne til den samlede sejr i Champoions League var for stor en mundfuld, og vi tabte 31-20 efter 16-11 ved pausen. Det giver en samlet sejr på 60-42 til det spanske storhold. 

Efter en godkendt 1. halvleg, lykkedes det kun at score ni mål efter pausen. Det skyldtes især mange dårlige afslutninger i slutfasen. Det havde pyntet på slutresultatet, hvis vi havde scoret på chancerne, men det magtede vi ikke, og derfor blev en storsejr til catalanerne. 

Vi kom foran både 1-0 og 2-1, men fra 2-2 så hjemmeholdet sig ikke tilbage. Det blev 10-6, men så fik vi en god periode og kom på 10-8. Afstand igen inden pausen til 16-11. 

Vi fik en meget dårlig start på 2. halvleg, hvor Barcelona scorede fire mål i træk, og så begyndte marchen mod en 10-måls-føring til hjemmeholdet. 

Champions League er slut for vort vedkommende. Nu retter vi fokus på de sidste tre kampe i det spændende slutspil. Her ventes det, at spilletidspunkterne for kampene foreligger mandag eller tirsdag. 

Spillerne vender hjem til en uge præget af diverse landsholds-samlinger og landskampe. Senest har anfører Jacob Bagersted meldt dig i rækken af landsholdsspillere, idet han erstatter René Toft Hansen i Wilbeks trup til Golden League i Danmark i slutningen af næste uge, bl.a. med kamp i Gigantium fredag mod Norge. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere