Chance for hurtig revanche torsdag aften i Aarhus

- 16/12/15
Onsdag 25. november brød Århus Håndbold deres række af nederlag i Jutlander Bank Arena. I morgen, torsdag kl. 19.30 er det så vores tur til at bryder vores stime af nederlag i Aarhus.  Vi har ikke vundet i Smilets By siden 2011.

- Vores udgangspunkt før kampen er bedre end sidst, vi mødtes. Da havde vi lige tabt til Skive på hjemmebane og var blottet for selvtillid. Nu kommer vi til Aarhus med en positiv oplevelse fra kampen mod Mors-Thy. Det giver selvtillid, og det er altid rat at have med i bagagen, siger cheftræner Jesper Jensen.

Jesper Jensen har siden det seneste møde med Århus Håndbold fået tilgang af Chris Jørgensen, og dermed har cheftræneren en ekstra spiller at kaste ind i kampen i morgen.

- Århus Håndbold er vanskelig at bide skeer med i øjeblikket. De spiller godt, tror på det, de gør og har stor opbakning på hjemmebanen i Aarhus, siger Jesper Jensen, der forudser en tæt kamp. 

Erik Vejes tropper er stærkt besat på målmandsposten med unge Emil Nielsen og Jens Fredsgaard, og det vrimler med skytter i bagkæden: Torben Petersen, Rune Ohm, Kasper Olsen, Sebastian Henneberg, Frederik Krarup, Elijan Dzankovic og Henrik Hansen. På stregen Morten Bjørnshauge og Mads Kalstrup, og på fløjene Sigvaldi Gudjonsson, Rasmus Nielsen, Frederik Schlling og Mikkel Saad.

Kampen dømmes af Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen, og du kan følge opgøret direkte på TV 2 Sport kl. 19.30.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere