Chancen for point i Champions League glippede til sidst i Spanien

- 05/02/14
Trods en ikke særlig god indsats havde vi chancen for mindst det ene point i udekampen i Champions League mod Naturhouse La Rioja. Vi tabte 25-23 efter spansk føring 13-10 ved pausen. 

I slutminiutterne havde Stig Bugge to frie afslutninger fra højre fløj ved stiollingen 24-23 til hjemmeholdet. Han missede begge forsøg på Jorge Martinez, og så scorede hjemmeholdet til slutresultatet 25-23. 

Et resultat, der betyder, at vi fortsat mangler et enkelt point for at være sikker på at gå videre i Champions League, og hjemmekampen mod Gorenje Velenje søndag 16. februar bliver altafgørende. Slovenerne tabte i aften til Hamburg. Vi har otte point på tredjepladsen, mens både Gorenje og La Rioja nu begge har seks point. 

Det blev en kamp, hvor vi manglede en del i både forsvar og angreb. Richard Kappelin spillede en stor kamp i målet og klarede bl.a. to af fem straffekast. I første halvleg sørgede han for, at vi kun kom bagud med tre mål. Samtidig spillede Morten Slundt en flot kamp, mens nøglespillere som Mads Mensah, Johan Jakobsson og Håvard Tvedten ikke ramte niveauet. Håvard Tvedten misbrugte bl.a. to straffekast. 

Vi var bedst i det første kvarter af 2. halvleg og fik kontakt ved 15-15 efter otte minutter. Via 16-16 kom vi foran 18-16 og 19-17 efter 13 minutter. Vi førte også 20-19, men tre mål i træk sendte hjemmeholdet i front 22-20, inden vi kom på 23-23 med knap tre minutter igen. 

Så fulgte en nervepirrende afslutning, hvor vi ikke var skarpe nok mod den velspillende spanske keeper - mod nederlag til følge. 

Vi vandt 28-24 over La Rioja i hjemmekampen, og det kan til sidst blive afgørende, at vi er bedst indbyrdes med dem. 

På lørdag venter ny udfordring i den hjemlige liga. Kl. 14.30 i Ribe. 

Der er plads til forbedringer. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere