Cheftræner Jacobsen: Første skridt i en lang proces

- 27/07/12
Der svedes godt igennem på liga-holdets træningslejr på Nordjyllands Idrætsefterskole i Stidsholt ved Sæby i disse dage, og nu da lejren lakker mod enden med slut lørdag, kan cheftræner Nikolaj Jacobsen gøre status.

- Spillerne har slidt godt i det og med stort gå på mod. Vi har en god og topmotiveret trup at arbejde med, og spillerne er gået til træningen med et åbent sind. Vi har trænet fysisk meget hårdt og har også haft nogle gode hal-træninger med høj intensitet og med arbejdshandskerne på. Vi har benyttet spil-træningerne til at prøve nogle nye ting af, og vi har taget første skridt i en lang proces, siger Nikolaj Jacobsen.

Efter en enkelt fridag søndag har spillerne to træninger hver dag mandag til onsdag i næste uge, og torsdag 2. august kl. 19.00 spiller holdet sæsonens første træningskamp - i Han Herred Fritidscenter i Fjerritslev, hvor modstanderen er Skanderborg Håndbold.

Du kan her på hjemmesiden på web-tv se interview med Morten Slundt fra træningslejren, ligesom du under galleri kan se billeder fra træningslejren.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere