Cheftræner Jesper Jensen: De får lov at svede...

- 22/07/15
- Vi er kommet godt ud af starthullerne. Spillerne får lov at svede med løb og styrketræning, men der bliver også tid til at træne med bold. Vi skal jo huske på, at der kun er godt en uge til, at vi møder Rhein-Neckar Löwen og Bjerringbro-Silkeborg i to test-kampe i Hammel. Og vi skal jo helst kunne aflevere ordentligt til hinanden i de kampe, siger cheftræner Jesper Jensen.

-Vi har en stærk trup med gode målmænd og en god base fra sidste sæson at bygge videre på, så vores målsætning er helt klart, at vi skal spille med om medaljerne i de turneringer, vi deltager i. Det gælder både Boxer Herreligaen, pokalturneringen og EHF Cuppen, hvor vi træder ind i november. Jeg tror, at ligaen igen vil blive præget af de samme fem hold som sidste sæson, og at det er meget åbent, hvem der står med guldmedaljerne om halsen om 10 måneder, siger Jesper Jensen.

De to første test-kampe spilles som omtalt fredag 31. juli i Hammel Idrætscenter, hvor vi møder Bjerringbro-Silkeborg kl. 17.30 og Rhein-Neckar Löwen kl. 18.45. BSV og Nikolaj Jacobsens tropper mødes kl. 20.00.

Det er muligt at købe billetter ved indgangen i Hammel Idrætscenter.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere