Cheftræneren sætter ord på det kommende slutspil

- 09/04/18

Cheftræner Aron Kristjansson giver sit syn på det kommende slutspil, forberedelserne hertil og hvad der bliver afgørende.

Landsholdspausen er nu overstået, og allerede onsdag går det løs med slutspilshåndbold, hvor vi på udebane møder TTH Holstebro.

I slutspillet er vi havnet i Pulje 1 med Skjern Håndbold, TTH Holstebro og Århus Håndbold. Skjern har to point med fra grundspillet, mens vi har et enkelt point.

Dette point fik vi efter en fantastisk afslutning på grundspillet i 888ligaen, hvor vi med en sejr over GOG og hjælp fra Nordsjælland rykkede forbi TTH Holstebro i tabellen. Netop denne afslutning kan ifølge Aron have stor betydning.

- Det var en rigtig god afslutning for os. Vi har haft mange kampe i løbet af sæsonen, hvor vi har spillet godt men ikke haft den fornødne skarphed eller det fornødne held til slut. Derfor var det en forløsning, da det hele gik op i en højere enhed hjemme i Jutlander Bank Arena i en topfyldt hal. Det var rigtig vigtigt, at vi fik fjerdepladsen – både mentalt men selvfølgelig også ved at få et point med i slutspillet, siger Aron Kristjansson.

Nu har der været landskampspause, hvor der har været mulighed for at få ladt op mentalt og fysisk ovenpå en hård sæson med Champions League håndbold.

- Vi har været hårdt belastet i løbet af sæsonen, så fokusset henover påsken lå på at komme sig mentalt og fysisk. Op mod første kamp i slutspillet har vi intensiveret træningen, så vi er skarpe, når der fløjtes til start onsdag.

Og målet for den resterende del af sæsonen er helt klart.

- Vi går efter medaljer, hvilket har været målet fra starten af sæsonen. Men det er klart, at vores fokus i første omgang er rettet mod at nå semifinalen.

Kampen for at nå målsætningen starter som tidligere nævnt allerede onsdag 11. april med en uhyre vigtig udekamp mod TTH Holstebro.

Til slut giver Aron sit syn på hvilke tre ting, der bliver afgørende for at opnå den ønskede målsætning.

- Defensiv stabilitet, skabe fart i angrebsspillet og undgå skader – det er de tre ting, jeg vil pege på som værende afgørende for succes i slutspillet.

Første gang vi går på banen hjemme i Jutlander Bank Arena i slutspillet er på lørdag, når Århus Håndbold kommer på besøg med kampstart kl. 18.15. Du kan købe din billet til denne kamp samt de øvrige to hjemmekampe lige her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere