Cheftræneren: Vi skal spille kampen på vores præmisser

- 24/11/15
- Vi skal spille kampen på vores præmisser, og det vil sige med godt forsvarsspil, mange redninger og koncentreret og hurtigt angrebsspil. Undgå fejl, så Århus ikke får gang i kontraerne.

Sådan lyder det fra cheftræner Jesper Jensen før topopgøret i Boxer Herreligaen onsdag kl. 18.30 mod Århus Håndbold i Jutlander Bank Arena. Kampen gælder to meget vigtige point for at fastholde placeringen i toppen af den meget tætte liga.

- Vi skal bygge videre på de gode takter, vi viste mod St. Gallen i lørdags og tage styringen i kampen over alle 60 minutter. Det er vores intention, og vi er alle opsatte på at levere en god kamp her på hjemmebanen, siger Jesper Jensen, der råder over samme mandskab som mod St. Gallen.

Århus Håndbold har stærke keepere i Emil Nielsen og Jens Fredsgaard, og bagkæden tæller spillere som Torben Petersen, Kasper Olsen, Rune Ohm, Henrik Hansen, Frederik Krarup, Sebastian Henneberg og Elijan Dzankovic.  På fløjene Stian Brevik, Frederik Schilling, Rasmus Nielsen og Sigvaldi Gudjonsson. På stregen Mads Kalstrup og Morten Bjørnshauge.

Kampen dømmes af Thomas Kalisz Nielsen og Michael Søegaard.

Der er stor interesse for kampen, og vi forventer omkring 3.500 tilskuere på lægterne. Du kan fortsat sikre dig billet på www.aalborghaandbold.dk, og du kan varme op til kampen med spisning i Carlsberg Cafeen. Bestilling sker på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere