Chris Jørgensen trækker i Aalborg Håndbold-trøjen

- 07/12/15
Den 29-årige playmaker Chris Jørgensen skifter med omgående virkning til Aalborg Håndbold. Det sker på en aftale, der gælder for resten af denne sæson.
 
- Efter at vi har kvalificeret os til gruppespillet i EHF Cuppen, venter der et meget tæt kampprogram fra februar og resten af sæsonen.  Det gør, at vi har ønsket at få en ekstra spiller til at supplere holdet. Vi har fået muligheden for at tilknytte Chris til truppen, og han er allerede spilleberettiget til hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold på fredag, siger direktør Jan Larsen.
 
- Chris er en spiller med 10 års erfaring i den danske liga, med mange europæiske kampe og syv A-landskampe på cv’et, så jeg er sikker på, at han bliver en gevinst for os, så snart han er spillet ind på holdet, siger Jan Larsen.
 
Foruden GOG har Chris Jørgensen tidligere spillet for Nordsjælland Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg.
 
- Jeg glæder mig til at blive en del af Aalborg Håndbold og ser frem til en spændende tid med mange kampe både i ligaen og i EHF Cuppen. Det har altid været fantastisk at spille i den flotte kulisse i Aalborg med mange tilskuere, så nu glæder jeg mig til at få den ”rigtige” trøje på i Jutlander Bank Arena, siger Chris Jørgensen.
.
 
 
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere