​CL-toget kører igen!

- 12/10/21
 
Efter tre uger uden Champions League håndbold i Aalborg er verdens største klubturnering nu igen tilbage på nordjysk grund, hvor vi onsdag får hviderussisk besøg i Jutlander Bank Arena.
 
Det sæsonens fjerde gruppekamp i EHF Champions League, hvor vi hidtil har hentet fire point, hvilket placerer os på en øjeblikkelig tredjeplads side om side med THW Kiel.
 
HC Meshkov Brest har fortsat deres første point til gode i denne CL-sæson. Man skal dog ikke tage fejl af hviderusserne, der har et rigtigt solidt mandskab, og de har været en fast bestanddel af EHF Champions League i adskillige sæsoner – og i seneste sæson spillede de sig frem til kvartfinalen efter en flot fjerdeplads i gruppespillet foran hold som Pick Szeged, Porto og Vardar.
 
I indeværende sæson har de trods nederlagene spillet tætte kampe mod både THW Kiel og Pick Szeged, og det vidner om et slagkraftigt mandskab og også en opgave, vi bestemt ikke må tage for let på.
 
Aftenens opgør er uhyre vigtigt for at sikre os flere point til CL-kontoen og dermed fastholde vores placering helt i toppen af gruppe A.
 
Som til alle vores øvrige kampe i Jutlander Bank Arena går vi dog altid på banen for at vinde, og der er aftenens kamp naturligvis ingen undtagelse!
 
Der er fortsat ledige billetter til kampen, disse kan købes ved at klikke her. Kampstart er kl. 18.45.

Du kan læse mere om HC Meshkov Brest ved at klikke her. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere