​CL-udebanetur starter i Kiel

- 22/02/21

Tirsdag tager vi hul på en tre dage lang udebane tur i EHF Champions League, der byder på to spændende kampe. Den første er mod de tyske mestre fra THW Kiel tirsdag aften kl. 20.45 – kampen kan følges på TV3 Max.

For udekampen mod Kiel kan det siges, at tredje gang bliver lykkens gang. Efter to udsatte opgør grundet corona i den tyske lejr er det nu lykkes med kort varsel at finde en dato for afviklingen.

De tyske mestre har været i karantæne to uger i løbet af februar, og den første kamp for tyskerne efter endt isolation var i den forgange weekend mod Magdeburg.

Efter en tæt og intens affære spillede Landin-brødrene, Sagosen, Duvnjak og Co. uafgjort 24-24 efter en dramatisk afslutning.

Vi var ligeledes i kamp i weekenden. Her stod den på topbrag på udebane mod GOG, og vi fik tanket masser af selvtillid inden vores CL-udebanetur med en flot og overbevisende præstation, der resulterede i en sejr på 35-32.

Nu venter en ny stor og spændende udfordring i Kiel. Vi har revanche til gode efter det første møde med Nordtyskerne, hvor vi spillede en ringe kamp og måtte se os slået 23-31 i Jutlander Bank Arena.

Vi er stærkt opsatte på at levere en helt anden indsats tirsdag aften og give THW Kiel-mandskabet kamp til stregen, velvidende at der venter os en svær opgave.

Tidligere har vi dog budt Kiel op til dans på deres hjemmebane, og vi var senest på besøg i sæsonen 17/18, hvor vi var tæt på at tage point, men måtte se os slået 27-26 til slut.

Nu får vi så en ny chance for at tage point – og hvert et point tæller i EHF Champions Leagues gruppe B, hvor vi i øjeblikket indtager tredjepladsen og forsøger at holde HC Motor, Kiel og Nantes bag os.

Netop HC Motor er det andet hold, vi møder på vores udebanetur – denne kamp spilles torsdag kl. 17.00.

Både kampen mod Kiel samt opgøret mod Motor kan følges direkte på TV3 Max.

 
Du kan læse mere om THW Kiel her.
Du kan læse mere om HC Motor her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere