Dårlig 1. halvleg gav sæsonens første nederlag

- 19/10/16
Efter seks liga-sejre i træk gik det galt. Vi tabte 26-24 til Ribe-Esbjerg HH foran et redkordstort publikum på 3.824, og sydvestjyderne fulgte dermed op på sejre over Skjern Håndbold og TTH Holstebro.

Sæsonens første nederlag blev en kendsgerning efter en dårlig 1. halvleg, som vi tabte 15-11. For første gang i denne sæson slog forsvaret revner, og det udnyttede gæsterne prompte til at bringe til foran 6-2. Aron Kristjansson tog hurtigt time- out og rodede grundigt i værktøjskassen for at finde løsningerne. Det lykkedes ikke, og da vi samtidig havde problemer i angrebet med at løse deres forsvar med "høje" backs, så var det op ad bakke halvlegen ud.

Aron Kristjansson var nødt til at satse fra 2. halvlegs start og gjorde det ved at spille 7 mod 6. Første angreb mislyjkkedes, og målmand Johan Hansen kunne kaste bolden i tomt mål til 16-11, men derefter lykkedes overtallet angreb efter angreb, samtidig med at vi fik lukket af i forsvaret.

Vi udlignede efter godt et kvarters spil, og ikke mindst de to fløje, Buster Juul og Christian Jensen, var flittigt scorende i denne periode. Vi havde chancen for at komme foran, men Magnus Saugstrup studsede på overliggeren, og på de efterfølgende angreb bragte Ribe-Esbjerg sig foran med to mål.

Efterfølgende fik vi en udvisning for at være en spiller for meget på banen, og Buster Juul misbrugte et straffekast med tre minutter igen.

Det var ikke vores dag. Ribe-Esbjerg skal have ros for en flot kamp, god fight og klogt spil, så sejren var fortjent.

Vores næste opgave er på lørdag kl. 16.10 på udebane mod HC Midtjylland.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere