Dårligt angrebsspil årsag til nederlag i Ringsted

- 19/12/12
En fortjent sejr til Ringsted efter en 2. halvleg, hvor vort angrebsspil faldt helt sammen, og hvor vi kun scorede syv mål i de første 25 minutter af halvlegen.

Hjemmeholdet skal have stor ros for både fight og godt angrebsspil samtidig med, at målmand Brian Jørgensen stod godt. Det samme gjorde vore keepere: Ole Erevik i de første 50 minutter og Sjøstrand til sidst. Sidstnævnte nappede bl.a. to straffekast.

Hjemmeholdet kom bedst fra start og foran 5-2, men på en god periode gik vi til føring på 7-5. Så blev Barud vist ud, og den periode tabte vi 3-0. Via 10-10 gik vi til pausen med føring på 13-12.

Vi kom foran 15-13 i 2. halvleg, men TMS kom op, og vi fulgtes ad til 20-20 efter 17 minutter. Vi havde dog betydeligt sværere ved at score samtidig med, at dommerne var meget hurtige til at markere for passivt spil i vores ende af banen.

TMS afgjorde kampen med fem-syv minutter tilbage - foran 26-21, og det kogte for alvor i den tætpakkede hal, hvor TMS Ringsted beviseligt har et godt tag på topholdene.

Et ærgerligt nederlag, og dermed er kampen på lørdag kl. 15.00 mod Team Tvis Holstebro endnu vigtigere. Mød op og hjælp drengene på sporet igen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere