De otte hold til slutspillet fundet

- 23/03/17
Resultaterne af de tre kampe i aftes i 888ligaen betød, at de otte hold til slutspillet er fundet. Kun én af placeringerne er på plads, nemlig at vi bliver nummer et. 

Dermed kommer vi over med to point, og slutter vi a point med et andet hold i slutspillet, er vi bedst indbyrdes uanset det indbyrdes resultat i de to slutspilskampe.

Inden sidste spillerunde næste onsdag kæmper BSV, TTH Holstebro og Skjern Håndbold om at blive nummer to, tre og fire, GOG og Ribe-Esbjerg HH kan blive nummer fem, mens Ribe-Esbjerg, Mors-Thy Håndbold og KIF Kolding København kæmper om placeringerne seks-otte.

Førstepladsen betyder, at vi kommer i pulje med holdene, der slutter som nummer fire, fem og otte.

Selv om modstanderne endnu ikke er kendte, har Dansk Håndbold Forbund sat spilletidspunkter på de to første runder:

Søndag 9. april kl. 17.15 på udebane mod nummer otte.
Søndag 16. april (påskedag) kl. 20.00 på hjemmebane mod nummer fem. 

Derefter følger udekampe mod nummer fire og fem, inden vi slutter på hjemmebane mod nummer otte og nummer fire.

Vi slutter grundspillet på udebane på onsdag 29. marts kl. 19.30 i Holstebro. Alle kampe spilles samme tidspunkt denne aften, og de efterfølgende dage går Dansk Håndbold og TV 2 i gang med at fastsætte de enkelte kampe i slutspillet. Du kan følge hele sidste spillerunde på TV 2 Sport næste onsdag.

Så snart vi har nyt om vores kampe i slutspillet, kan du læse det her på www.aalborghaandbold.dk - og købe billet til kampene.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere