Dejlig sejr i Gigantium sikret på det sidste kvarter

- 22/12/12

Forrygende målmandsspil af Johan Sjöstrand, god fight i forsvaret og en kanon afslutning i det sidste kvarter bragte os tilbage på fjerdepladsen i ligaen med en sejr på 27-22 over Team Tvis Holstebro - efter føring til os på 10-9 ved pausen.

Kampen fik et meget ujævnt forløb for begge hold med store udsving. Anført af en helt forrygende Johan Sjöstrand i målet, så førte vi 5-0 efter 10 minutters spil, men i stedet for at holde og øge denne føring, så begyndte vi at begå fejl over for deres meget offensive forsvar. Dermed kom de vestjyske gæster ind i kampen igennem og udlignede til 8-8 fem minutter før pausen.

1. halvleg tilhørte helt og holdent de to keepere, for Rasmus Lind i gæsternes mål gav ikke Sjöstrand meget efter.

Gæsterne kom bedst fra start efter pausen, og vi havde vanskeligt ved at løse deres offensive forsvar. Team Tvis Holstebro førte 18-17 efter 17 minutters spil, og det lignede ikke lige to point til os.

Så bragede vi igennem.  8-0 til os i de næste 10 minutter, og så førte vi 25-19 med fem minutter tilbage - sejren og to meget vigtige var i hus. Alle bød ind i angrebet med gode løb med og uden bold, og så blev deres forsvar flænset op. Samtidig med, at der fortsat blev fightet forbilledligt i forsvaret, og Sjöstrand fortsatte med mange redninger.

Det hjalp også godt, at Sjöstrand ved stillingen 21-18 nappede et straffekast fra Wiesmach.

To dejlige point - næste kamp 2. juledag kl. 20.00 i NRGi Arena i Aarhus mod Århus Håndbold. Følg kampen på TV 2 Sport.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere