Den norske landstræner, Robert Hedin, ny cheftræner i Aalborg Håndbold

- 19/10/11
Det bliver den 45-årige svensker, Robert Hedin, der bliver ny cheftræner i Aalborg Håndbold. Han tiltræder med omgående virkning. Aftalen gælder sæsonen ud, og han fortsætter samtidig som norsk landstræner.

Robert Hedin er en meget rutineret træner med flere års erfaring fra bl.a. den tyske Bundesliga, ligesom han kan se tilbage på en flot karriere som aktiv spiller med 195 A-landskampe med 325 mål i det svenske landsholds storhedsperiode i 90erne, hvor han var med til at vinde en række EM-, VM- og OL-medaljer.

- Robert Hedin har den pondus og erfaring som herretræner, vi har søgt efter. Før han blev norsk landstræner, var han i tre år træner i den tyske Bundesliga hos Melsungen. Han har desuden et indgående kendskab til vort hold, da han som norsk landstræner følger sine spillere og øvrige landshold tæt, siger direktør Jan Larsen, Aalborg.

- Jeg glæder mig til at komme til Aalborg Håndbold. Det er et spændende mandskab i en stærk liga. Vi har potentialet til at spille med i toppen af ligaen, og den målsætning går vi hårdt efter at indfri, siger Robert Hedin, der står i spidsen for holdet for første gang i lørdagens udekamp i SønderjyskE.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere