Den nye sæson skudt i gang

- 19/07/18

I dag var første træningsdag for vores nye såvel som gamle spillere. De startede alle ud med løbetest i Skovdalen efterfulgt af haltræning i Gigantium.

Assistenttræner Arnór Atlason stod alene i spidsen for dagens begivenheder, da cheftræner Stefan Madsen er afsted med det danske U20-landshold til EM-slutrunden i Slovenien.

Dagen bød på et gensyn med alle de ’gamle hoveder’, mens der også var nye ansigter at finde. Inden dagens fysiske bestræbelser gik i gang skulle der således bydes velkommen til de nye spillere – bagspillerne Henrik Møllgaard og Ómar Ingi Magnússon, højre fløj Mark Strandgaard, målmand Kristian Sæverås samt de to unge bagspillere Aleksander Selmar og Oliver Norlyk, som er rykket op i ligatruppen fra vores ungdomshold.

Stregspiller Knud Ronau er afsted med U20-landsholdet til EM, og han støder derfor først til resten af truppen i slutningen af måneden.

De kommende uger venter masser af hård fysisk træning, inden træningskampene starter i starten af august. Du kan se vores fulde kampprogram inklusiv alle træningskampe lige her.

Én af træningskampene er hjemme i Jutlander Bank Arena fredag 17. august mod selveste Paris Saint-Germain. Du kan købe billet til denne kamp lige her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere