​Den store overraskelse jagtes i Barcelona

- 15/11/19

Lørdag aften skal vi igen i aktion, når 8. spillerunde af VELUX EHF Champions Leagues gruppe A skal afvikles. Vi møder Barcelona på udebane, og der er kampstart kl. 20.00.

I onsdags hentede vi en vigtig skalp i Skjern. Kort efter slutsignalet blev al fokus rettet mod weekenden, hvor der venter os en af de sværest mulige udfordringer.

FC Barcelona har sprudlet på det sidste, og på nær en enkelt svipser ude mod MOL-Pick Szeged tidligt på sæsonen, har de gjort bordet rent og vundet deres resterende kampe i overbevisende stil.

I sidste weekend tørnede vi også sammen med det spanske storhold, hvor vi gav dem kamp til stregen hjemme i Jutlander Bank Arena. Med lidt flere marginaler på vores side og en anelse mere tur i den, kunne vi have stået med point efter denne kamp.

Det endte i stedet med, at FC Barcelona trak det længste strå og vandt opgøret med 30-34.

Der var dog masser af positive takter at tage med fra dette opgør, og disse skal vi bruge lørdag aften, når vi skal i kamp igen mod det spanske mandskab.

Vi viste, at vi var i stand til at presse dem. Vi går igen ind til kampen med en tro på, at vi kan tage point med hjem velvidende, at det er en endnu større udfordring, der venter os på deres hjemmebane.

Der er heller ingen tvivl om, at vi er store underdogs. Vi har dog ikke tænkt os at lægge os ned, og vi er fast besluttede på at give den alt, hvad vi har, i jagten på at skabe den store overraskelse i Barcelona.

Omkring 50 danske fans vil lørdag aften være på plads til at hjælpe drengene på vej. Har du ikke taget turen til Spanien, er der også mulighed for at følge med hjemme fra stuen. Kampen kan nemlig følges direkte på DR2, og der er som tidligere nævnt kampstart kl. 20.00.

Du kan læse en udførlig beskrivelse af FC Barcelona lige her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere