Det Faglige Hus forlænger sit hovedsponsorat

- 14/12/18

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2020.
 
Siden sommeren 2013 har Det Faglige Hus været hovedsponsor i Aalborg Håndbold – og de har i perioden oplevet en eksplosiv stigning i antallet af medlemmer. I 2014 rundede de 100.000, mens de tidligere i år nåede 140.000 medlemmer – og netop eksponering gennem sporten er en af grundstenene for fagforeningens udvikling.
 
- Vi har gennem årene været yderst tilfredse med samarbejdet og udbyttet heraf. Hos Det Faglige Hus ønsker vi synlighed gennem sportens verden, og Aalborg Håndbold er et helt naturligt valg som en af de førende og mest eksponerede klubber i dansk håndbold, siger Landsformand i Det Faglige Hus, Johnny Nim.
 
- Jeg er særdeles tilfreds med vores samarbejde med Det Faglige Hus, og derfor glæder det mig også meget, at de fortsætter som hovedsponsor. Vi har gennem årene opbygget et stærkt og velfungerende samarbejde, der skaber værdi for begge parter, og jeg ser frem til at fortsætte det professionelle og aktive samarbejde, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere