Det trækker op til topdrama i Gigantium lørdag kl. 15.00

- 16/12/12
Fem hold bejler om de fire pladser, der giver point med over i slutspillet, og når vi lørdag kl. 15.00 tager imod Team Tvis Holstebro i Gigantium, er det en direkte duel mellem to af de fem hold. 

Inden da har begge har både vi og Klavs Bruun Jørgensens tropper fra Holstebro på onsdag  vigtige kampe mod hold fra bundregionen. Vi skal spille på udebane mod TMS Ringsted, mens Team Tvis Holstebro på hjemmebane tager imod Ribe-Esbjerg HH. 

Som stilligen er i dag har Skjern 24 point på tredjepladsen, vi har 22 point på fjerdepladsen og Team Tvis Holstebro er nummer fem med 21 point. Skjern spiller midt i ugen mod Skanderborg og møder lørdag KIF Kolding. 

- Det er vigtigt for os at få point med over i slutspillet og for at få det skal vi slutte på mindst fjerdepladsen - gerne højere. Vi skal derfor besejre Team Tvis Holstebro i Gigantium, og jeg håber, at der kommer rigtigt mange tilskuere, så vi får maksimal opbakning. Inden da skal vi selv sørge for at gøre arbejdet færdigt i Ringsted på onsdag. Det bliver svært nok endda, for Ringsted er stærke på egen bane, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. 

Det er tredje gang i denne sæson, vi møder Team Tvis Holstebro. De første to opgør er begge spillet i Holstebro. Vi vandt i kvartfinalen i pokalen, men tabte 14 dage senere ligakampen 29-25, så en sejr på fem mål eller mere vil lune, så vi også er bedst indbyrdes. 

- Vi mærker allerede nu stor interesse for kampen, så jeg er sikker på, at der kommer flere end 3.000 tilskuere. Vi opfordrer vort trofaste publikum til at bakke op, så vi får den perfekte optakt til julen - og den svære udekamp i Århus 26. december, siger direktør Jan Larsen. 

Og husk, at der også er mulighed for at spise i Carlsberg Cafeen for kun 69 kroner - og samtidig få interviews med spillere og trænere og deltage i lodtrækningen om flotte præmier. Du kan købe billet til Carlsberg Cafeen på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere