Direktør: Vi glæder os til mandag

- 25/05/18

Vores forrygende og dramatiske comeback-sejr i mandagens udekamp mod GOG betyder, at vi nu har hjemmebanefordelen på vores side. Vi kan dermed vinde bronzen, hvis vi får point i mandagens hjemmekamp mod fynboerne kl. 19.30.

- Vi glæder os til mandag og er klar til at give den fuld gas i Jutlander Bank Arena foran vores trofaste hjemmepublikum. Det har været en lang sæson, og det vil være fantastisk at kunne slutte sæsonen med at vinde bronzemedaljerne på hjemmebane, siger direktør Jan Larsen.

- Der er allerede mere end 4.000 tilskuere, der har sikret sig billet til opgøret, og det er endnu engang fantastisk at opleve den store støtte, vi har i Nordjylland, slutter Jan Larsen.

Har du endnu ikke sikret dig din billet, kan den købes lige her.

I Carlsberg Caféen slutter vi af med et ’tak for sæsonen tilbud’ til mandagens kamp, der er sæsonens sidste. Du kan her købe en lækker 3 retters menu for blot 99 kroner. Læs mere og bestil her.

Afskedsarrangement

Vinder vi bronzemedaljerne på mandag, vil der umiddelbart efter kampen være afskedsarrangement i Carlsberg Caféen, hvor vi vil hylde og sige tak til de spillere og trænere, som forlader os efter indeværende sæson.

Skal der derimod spilles en tredje og altafgørende kamp om torsdagen, vil afskedsarrangementet i dette tilfælde blive afholdt i Gigantium fredag eftermiddag 1. juni kl. 16.30.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere