Direktøren ser tilbage på sæsonen

- 08/06/18

For en uges tid siden sluttede en lang og spændende sæson med et hav af store håndboldoplevelser. Det er derfor nu et passende tidspunkt at gøre status for sæsonen og sige tak for året, der er gået.

I løbet af sæsonen har vi spillet ikke færre end 57 betydende kampe, og vi har endnu engang vist, at vi er med, hvor det er allersjovest.

I VELUX EHF Champions League havnede vi i en af de stærkeste grupper nogensinde, og vi spillede flere gange lige op med nogle af verdens bedste hold. I den hjemlige pokalturnering var vi endnu engang med ved Final4, hvor vi hentede en bronzemedalje. Og var vi også med helt til slut, da medaljerne i 888ligaen skulle fordeles.

Selvom det ikke blev til nogle titler i år, er vi stadig utrolig stolte af vores præstationer – og vi har langt fra været alene på rejsen.

Ikke mindre end 109.106 tilskuere har overværet kampene i Jutlander Bank Arena denne sæson – et af de højeste tilskuertal i dansk håndbolds historie.

Derudover har mere end 3,5 millioner TV-seere fulgt os undervejs, og vi er stolte over at have delt denne sæsons rejse med så mange mennesker.

Opbakningen, vi har haft undervejs, har været helt unik, og det glæder mig virkelig at opleve den store støtte og interesse omkring klubben.  

Tilbage er blot endnu engang at sige tusind tak for året, der er gået – vi ses i sæsonen 2018/2019, hvor vi glæder os til at dele endnu flere fantastiske håndboldoplevelser med jer.

Ha’ en rigtig god sommer :)

/Direktør Jan Larsen
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere