​DM-titelforsvaret indledes fredag aften

- 29/08/19

Fredag aften kl. 19.30 tager vi hul på en ny ligasæson, når vi begynder titelforsvaret hjemme i Jutlander Bank Arena mod Nordsjælland Håndbold.

Fredag er det 82 dage siden, vi kunne lade os hylde som danmarksmestre hjemme i Jutlander Bank Arena. Når startfløjtet lyder i morgen er sidste års DM-triumf et overstået kapital og jagten på en ny indledes i stedet.

Det skal ske mod Nordsjælland, som vi historisk set har et godt tag på hjemme i Aalborg med sejre i de seneste seks indbyrdes opgør på nordjysk grund.

Denne stime ønsker vi at udbygge i morgen, så vi kan ride videre på vores gode sæsonstart.

Vi tog officielt hul på sæsonen 2019/2020 i fredags, hvor vi avancerede til kvartfinalen i Santander Cup med en udesejr over KIF Kolding, mens vi tirsdag fortsatte de gode takter ved at sikre os sæsonens første trofæ med en sejr på 30-25 over GOG i Super Cuppen.

Nordsjælland tog også hul på den nye sæson i den forgangne uge, hvor de viste gode takter, men alligevel måtte de se sig slået 18-19 efter en tæt 1/8 finale i pokalturneringen mod Skanderborg.

Vi må påtage os favoritværdigheden i fredagens opgør, og vi er da også opsatte på igen at vise os frem foran vores trofaste hjemmepublikum, hvor vi vil kæmpe for at komme godt fra land i Ligaen med to point.

Kampstart er kl. 19.30 – har du endnu ikke sikret dig din billet, kan denne købes lige her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere