Dramatisk afslutning på grundspillet venter

- 27/03/18

I morgen spilles sidste runde af 888ligaens grundspil. Vi møder GOG hjemme i Jutlander Bank Arena med kampstart 20.30, mens de øvrige kampe i sidste runde spilles samtidigt.

Efter kampen i morgen er vi meget klogere på, hvordan slutspillet kommer til at se ud, for intet er afgjort endnu. Vi kan med en sejr, og hjælp fra Nordsjælland i deres kamp mod TTH Holstebro, fortsat sikre os fjerdepladsen, der giver point med videre til slutspillet.

Morgendagens modstander fra GOG kan derimod med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet – en placering, der garanterer deltagelse i næste sæson Champions League. Der er altså masser på spil, når der fløjtes til start, og de afgørende point skal fordeles.

Vi har revanche til gode fra tidligere på sæsonen. I vores kamp på Fyn måtte vi rejse hjem med et nederlag på fire mål, mens vi også måtte gå skuffede fra banen i vores seneste indbyrdes møde, som var ved Final4 i februar.

Dette er vi klar til at lave om på i morgen, og når startfløjtet lyder vil vi kæmpe hårdt for, at det denne gang bliver os, der kan gå fra banen med hænderne over hovedet.

Braget i morgen kommer til at foregå i Jutlander Bank Arena med fuld tryk på lægterne, og rigtig, rigtig mange har allerede sikret sig billet. Der er dog fortsat få ledige billetter, og du har dermed stadig mulighed for at følge den dramatiske afslutning på grundspillet på allertætteste hold.

Køb din billet her.

Kampen starter kl. 20.30 og dømmes af Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere